//طرز تهیه کالباس مرغ خانگی | ونزا

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی | ونزا



طرز تهیه کالباس مرغ خانگی | ونزا



مواد لازم:

  • سینه مرغ و ران مرغ : 1 کیلو گرم
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • روغن مایع: 3 قاشق غذا خوری
  • پیاز: 1 عدد کوچک
  • سیر: 3 حبه
  • آرد سوخاری ساده و طعم دار: 2 قاشق غذا خوری
  • آرد سفید: 1 قاشق غذا خوری سرخالی
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه:  نصف قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل: نصف قاشق چای خوری
  • دارچین: به مقدارلازم
  • پودر آویشن:1 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز:1 قاشق چایی خوری
  • پودر هل: نصف قاشق چای خوری
  • جوز هندی: 2 قاشق چای خوری
  • سس خردل: 2 قاشق چای خوری
  • قارچ خورد شده: 2 عدد بزرگ
  • هویچ خرد شده: 2 عدد
  • پسته خام خرد شده 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کالباس مرغ خانگی | ونزا
طرز تهیه کالباس مرغ خانگی | ونزا

طرز تهیه:

یه نکته مهم که بهتره مرغتون منجمد باشه . یعنی تیکه تیکه کنید و بزارید تو فریزرکمی که یخ زد در بیارین . بهتره مرغ رو تگری کنین همونطوری بندازین تو چرخ گوشت یا غذا ساز . البته مرغ خیییلی هم نباید سفت و سنگ شده باشه . خود مرغ رو سه بار خالی چرخ کنید.

بعد از سه بار چرخ کردن، حالا پیاز و سیر رو کم کم لابلای مواد باز چرخ کنید . مرغتون تغییر رنگ میده . این میشه چرخ چهارم  بعدش روغن، آرد ها و ادویه ها و سس خردل و زرده تخم مرغ رو اضافه کنید.
خلاصه حدود 6 بار یا بیشتر مرغ رو چرخ کنید تا مواد کاااملا یک دست و خمیری بشن .

یک سری سبزیجات واسه داخلش مثل هویج، قارچ ، یا پسته مقدار و تنوعش به ذائقه خودتون بستگی داره،
حالا هویج و سبزیجاتی که دوس دارین رو برش بزنین و بزارین توی مواد.

من اینجا از سلفون استفاده کردم . سلفون را باز کنید و مایه را روی سلفون پهن کنید. سپس به کمک سلفون خوب رول کنید دو طرف سلفون رو گره بزنید میتونید از دو لایه سلفون استفاده کنید. و بعد دورش فویل میپیچیم.

داخل قابلمه ای را پر از آب کنید تا به جوش بیاد.، سپس کالباس ها را داخل آب بندازید تا روی کالباس ها را بپوشونه.وبه مدت 1 ساعت با حرارت کم اجازه میدیم تا پخته بشه.بعد از پخته شدن به مدت 24 ساعت در یخچال میزاریم .

نکته: رنگ کالباس بستگی به آرد سوخاریتون که با چه طعمی یه یا ادویه هاتون داره.
نوش جان.