//سالاد سزار | طرز تهیه سالاد سزار با سس _ ونزا

سالاد سزار | طرز تهیه سالاد سزار با سس _ ونزا



سالاد سزار | طرز تهیه سالاد سزار با سس _ ونزا



موادلازم:

  • کاهو خرد شده: 1 عدد
  • فیله ی مرغ:1 فنجان
  • نون تست: 3 عدد
  • سس مخصوص:
  • پنیر پارمسان: 90 گرم
  • گوجه گیلاسی، ذرت، زیتون: برای تزیین
سالاد سزار | طرز تهیه سالاد سزار با سس _ ونزا
سالاد سزار | طرز تهیه سالاد سزار با سس _ ونزا

طرزتهیه:

ابتدا فیله ی مرغ رو با کمی نمک و فلفل آغشته میکنیم و در تابه گریل میکنیم.
سپس نون تستها رو با روغن زیتون و سیر مزه دارش میکنیم و با چاقوی تیز به صورت مکعبی برش میدیم و مقداری روغن زیتون را روی نان تست میمالیم و در تابه گریل تفت میدیم یا اینکه به مدت چند دقیقه داخل فر میزاریم.
کاهو رو درشت خورد میکنیم و نون تستها و مرغ رو روش میریزم برای تزیینش اگه دوست داشتین میتونید از گوجه گیلاسی، ذرت یا زیتون استفاده کنید و روش پنیر پارمسان بریزید و با سس سروش کنید

موادلازم سس سالاد:

  • تخم مرغ:  2 عدد
  • آبلیمو یا لیمو ترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
  • سس ورسترشایر : 2 قاشق غذا خوری
  • سرکه سفید: 2 قاشق غذا خوری
  • پنیر پارمسان: 2 قاشق غذا خوری
  • سیر خمیر شده: یک تا دو‌حبه
  • سس مایونز: نصف پیمانه
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرزتهیه سس:

تخم مرغ رو دو دقیقه تو آبجوش آب پز کنید حواستون باشه تخم مرغ اصلا نباید ببنده.یا به روش بن ماری به مدت 2 دقیقه بپزیدش. بعد در کاسه ای با همزن تخم مرغ ها رو با روغن زیتون و سیر که از قبل له کردیم رو میزنیم پنیر رو اضافه میکنیم تا 4 دقیقه میزنیم سپس بقیه مواد رو اضافه و مجدد هم میزنیم تا به غلظت سس برسه.
نکته: اگه سس ورسترشایر نبود از سس سویا استفاده کنید.

برای بهتر بودن طعم روغن زیتون داخل ظرف روغن زیتون یک تا دو پر سیر رو از وسط چهار قاچ‌ کنید و بندازید داخلش، اجازه بدین دو سه ساعتی بمونه بعد استفاده کنید.نوش جان.