//طرز تهیه لازانیای خوشمزه / ونزا

طرز تهیه لازانیای خوشمزه / ونزا



طرز تهیه لازانیای خوشمزه / ونزا



مواد لازم:

  • لازانیا: 1 بسته
  • گوشت چرخکرده: 200 گرم
  • پیاز خرد شده: 1 عدد
  • سیر رنده شده: 2 حبه
  • فلفل دلمه ای: 3 قاشق
  • قارچ: 200 گرم
  • پنیر پارمسان یا گودا: 100 گرم
  • پنیر موتزارلا: 200 گرم
  • سس سفید: 1 لیوان
  • نمک، زردچوبه، فلفل، آویشن، جوزهندی، پودر زنجبیل: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق چایی خوری
  • سس گوجه فرنگی 2 قاشق چایی خوری
  • روغن: به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس_سفید :

  • کره: 50 گرم
  • آرد: 2 قاشق غذا خوری
  • شیر: 1 پیمانه
  • قرص عصاره سوپ : 1/2 عدد
  • خامه: نصف پاکت
طرز تهیه لازانیای خوشمزه / ونزا
طرز تهیه لازانیای خوشمزه / ونزا

طرزتهیه :

قابلمه بزرگی را با آب پرکرده و روی شعله گاز قرار میدهیم تا به جوش آید.
در تابه ای مقداری روغن ریخته وبعد از اینکه گرم شد پیاز های خرد شده را اضافه میکنیم تا تفت میدهیم تا طلایی شوند سپس گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.
نمک و ادویه جات را اضافه کرده و مخلوط میکنیم سپس سیر رنده شده را افزوده و بعد از اینکه سیر تفت خورد قارچ را جدا تفت داده با کره و‌ابلیمو و‌کمی نمک، و فلفل دلمه ای را هم اضافه میکنیم. در آخر هم رب و سس گوجه را اضافه کرده و تفت میدهیم در این مرحله حدود یک لیوان آب اضافه میکنم و شعله گاز را هم کم کرده و میگذاریم سس بپزد و رب رنگ باز کند نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و بعد از جا افتادن مواد را کنار میگذاریم تا کمی از حرارت بیافتاد.بهتر است مواد کمی رقیق باشد.
بعد از جوش آمدن آب، نمک و روغن و مقداری زردچوبه ورقه های لازانیا را در آب ریخته و 6 تا 8 دقیقه بعد ورقه های لازانیا را آبکش می کنیم و دوباره در قابلمه آب سرد میریزیم تا کاملا خنک شوند.

برای تهیه سس سفید ابتدا کره را در ظرف تفلون و با شعله کم آب میکنیم. سپس آرد را اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.قرص عصاره مرغ را در شیر حل کرده و به آرد و کره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت ماست برسد.در اخر کمی خامه اضافه میکنیم.
پنیرها را هم با هم مخلوط میکنیم. ته ظرف پیرکس را با 1 تا 2 ق سس سفید آغشته میکنیم (با این کار لازانیا به ظرف نمیچسبد.) ورقه های لازانیا را روی سس چیده دوباره سس سفید سپس سس گوشت بعد 1 لایه پنیر رو می ریزیم و دوباره لازانیا میچینیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا ظرف پر شود سس سفید را روی آخرین لایه ریخته و روی سس را کاملا با پنیر میپوشانیم و سپس در فر داغ به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه قرار میدهیم تا روی پنیر طلایی شود سپس با همان ظرف سرو میکنیم. نوش جان.