//طرز تهیه همبرگر خانگی / ونزا

طرز تهیه همبرگر خانگی / ونزا



طرز تهیه همبرگر خانگی / ونزا



مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز: 1عدد
سیر: 2 حبه
پودر سوخاری: به مقدار لازم
تخم مرغ: 1 عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه همبرگر خانگی / ونزا
طرز تهیه همبرگر خانگی / ونزا

طرز تهیه:

پیازو رنده کنید و آبشو بگیرین به گوشت اضافه کنین سیر رو هم رنده کنید به گوشت اضافه کنین تخم مرغ رو هم به گوشت اضافه کنین نمک و فلفل بزنید بعد گوشتو ورز بدید چند دقیقه ورز بدید تا کاملا حالت چسبناک پیدا کنه بعد گوشت ته همون ظرف پهن کنید و مقدار کمی آرد سوخاری روش بریزین دوباره ورز بدید از دیواره های قالب گوشت رو جمع کنین و تو وسط ظرف ورز بدید هر وقت حس کردین گوشت بافت نرم و حالت خوبی داره مقدار پودر سوخاری کافیه زیاد نریزین که خشک بشه کم کم بریزین.
در اخر هم گوشت رو روی پلاستیک یا کاغذ روغنی به شکل دایره پهن کنین و اضافه هاشو با چاقو جدا کنید.

همبرگر که اماده شد بزارین یه مدت تو یخچال باشه تا خودشو بگیره بعدم میتونین سرخش کنین یا اگه میخواین تو فریز بزارین میتونین لابه لای کاغذ روغنی چند ردیف پشت هم بزارین در اخر هم بزارین تو یه ظرف در دار که درش محکم بسته بشه یا تو پلاستیک بزارین خوب ببندین و بزارین تو فریز .

نکته : فقط یادتون باشه اگه میخواین فریزر بزارین تخم مرغ نریزین .