//طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله



طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله



مواد لازم:

  • آرد: 85 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • شکردانه ریز:  115 گرم
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • آب جوش: 1 قاشق سوپخوری
  • وانیل:  یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر قند: به میزان لازم
  • خامه فرم گرفته:  400 گرم
  • شکلات ذوب شده: به مقدار لازم

 

طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله

 

طرز تهیه:

زرده و سفیدهای تخم مرغ را از هم جدا کنید حتما ظرف حاوی سفیده تمیز و خشک باشد.
آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.اگر شکرتان دانه درشت بود با آسیاب برقی شکر را کمی پودر کنید. یک قالب 30 در 40 را کاغذ روغنی
بیاندازید قالب رولت احتیاج به چرب کردن ندارد ولی میتوانید قالب را کمی چرب کنید تا کاغذ روغنی به قالب بچسبد.

بهتر است کاغذ را کمی بلندتر از طول قالب در نظر بگیرید بصورتیکه از دوطرف قالب بیرون بزند اگر کاغذ فقط کف قالب هم باشد مشکلی ندارد . حالا فر را روی 200
درجه سانتیگراد روشن کنید و 15 دقیقه زمان دهید تا کاملا داغ شود. در این یک ربع که فر گرم میشود مایه رولت را درست کنید.

زرده های تخم مرغ و نیمی از شکر دانه ریز و وانیل را با درجه متوسط همزن برقی بزنید تا زرده ها کاملا روشن و کرم رنگ شوند .
آب جوش را هم اضافه کنید تا شکر کاملا در زرده ها حل شود . سرهای همزن را بشویید خشک کنید و در کاسه تمیز دیگری سفیده های تخم مرغ را با آخرین درجه همزن برقی ,هم بزنید کاملا که کف کرد و سبک شد نیمه

باقیمانده از شکر را اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا جاییکه سفیده ها کاملا پف کرده و سفید و براق شوند و اگر کاسه را برگردانید از کاسه نریزد.
حالا مخلوط زرده و شکر را به سفیده های تخم مرغ اضافه کرده بصورت دورانی با قاشق یا لیسک هم بزنید .آرد الک شده را روی مواد مجددا الک کرده و مخلوط کنید .کاملا هم بزنید. برای هم زدن رولت برعکس کیکهای اسفنجی که مواد را باید به آرامی زیر و رو کنیم تا پف کیک نرود , میتوانید مواد را بصورت دورانی ولی تند و با قدرت هم بزنید و اتفاقا باید پف سفیده بخوابد تا نان رولت خیلی پف نکند.

مایه رولت که خوب مخلوط و یکدست شد در قالب آماده شده بریزید و در همه
جای قالب آماده پهن کنید حالا یک ربع زمان داغ شدن فر هم تمام شده . قالب را در طبقه وسط فر و روی پنجره سیمی قرار دهید (سینی لعابی را از قبل کف فر قرار
دهید این کار باعث میشود سینی لعابی حرارت را کنترل کند) حدودا ده تا دوازده دقیقه بسته به حرارت فر زمان لازم است تا روی رولت کاملا طلایی شود.
بهتر است کنار فر بمانید و مراقب نان رولت باشید.

اگر پخت نان کامل نباشد موقع رول کردن به پارچه میچسبد .
دستمال آشپزخانه تمیزی را روی سطح کار پهن کنید و روی آن کمی پودر قند بپاشید. رولت که از فر بیرون آمد دورتادور نان رولت را با کارد از قالب جدا کنید و قالب را روی پارچه برگردانید .

قالب را از روی نان رولت بردارید و سپس کاغذ روغنی را خیلی آرام از روی نان جدا کنید حالا مجددا رولت را برگردانید و با کمک پارچه نان رولت را رول کنید و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد .

 

طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله

 

خامه شیرین قنادی را با همزن برقی بزنید تافرم بگیرد نان رولت که هم دمای محیط شد پارچه را باز کنید و یک لایه خامه روی نان رولت بمالید. و رول کنید. حالا رولت را بپیچید و به آرامی فشار دهید تا رول محکم و تمیزی داشته باشید.

 

طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله

 

رولت آماده شده را برای مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب خنک شده و خودش را بگیرد در طی این مدت خامه قنادی را با شکلات مذاب شده بزنید و روی رولت بمالید و با گردو تزئین کنید.

 

طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله

 

طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله

 



همچنین بخوانید: طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی



 

طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله

 

 

طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت خامه ای مرحله به مرحله