//طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی



 طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی



مواد لازم برای خمیر :

  • مارگارین مخصوص قنادی: 225 گرم
  • آرد سفید: 500 گرم
  • شکر: 30 گرم
  • شیر ولرم: 300 میلی لیتر
  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک: یک و 1/2 قاشق چای خوری
  • مایه خمیر: 15 گرم
  • تخم مرغ برای رومال: یک عدد

 

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی

 

طرز تهیه

مایه خمیر رو داخل ظرفی بریزید 3 قاشق از شیر ولرم و یک قاشق شکر را مخلوط کرده در پوش گذاشته تا به عمل بیایید.
در کاسه بزرگی یک عدد تخم مرغ را با همزن دستی بزنید شکر را افزوده و همچنین نمک و بقیه مواد شیر ولرم و مایه خمیر به عمل آمده سپس آرد را به تناوب اصافه کنید تا خمیر جمع شود
خمیر را روی سطح کار آرد پاشی منتقل کنید و شروع به ورز دادن کنید اگر چسبنده بود  کم کم  آرد اصافه کنید و ورز دهید تا حدی که خمیر به دست نچسبد حدود 10دقیفه ورز لازم است.
خمیر را داخل کاسه بزرگ انتقال دهید روشو با پارچه بپوشانید جای نسبتا گرم حدود 45 دقیقه تا حجم خمیر دو برابر شود.

 

در همین حین مارگارین را با رنده درشت رنده میکنیم به دو قسمت تقسیم کرده و مابین دو برگ کاغذ روغنی با وردنه باز میکنیم دوتا مستطیل کوچک و نازک بدست بیاد
بعد استراحت پایانی خمیر . خمیر را هواگیری کرده و یه کوچولو ورز میدهیم روی سطح کارآرد پاشی شده منتقل میکنیم بعد کمی ورز گلوله کرده داخل بشقاب گذاشته روشو کاملا سلفون میکشیم داخل یخچال گذاشته به مدت 30 دقیقه تا سرما به خودش بگیرد.

 

بعد این تایم خمیر را روی سطح کار با وردنه سنگین باز میکنیم مستطیل 30 در 40 یکی از مارگارینهای ورقه ای رو مرکز خمیر قرار میدهیم یک سمت خمیر را روی مارگارین بر میگردانیم دوباره لایه بعدی مارگارین را روی همان قسمت خمیر گذاشته و لایه خمیر متقابل را روی مار گارین میکشیم به شکل مستطیل در بیار هر بار که تا زدیم حتما با برس آردهای اضافه را پاک کنید با وردنه شروع به ضربه و فشار های کوچک روی خمیر میکنیم از مرکز شرع کنید به سمت پایین و دوباره مرکز  بعد آرام وردنه بکشید اصلا فشار به خمیر نیارید وردنه سنگین و کمی فشار باعث میشه راحت خمیر باز بشه بدون اینکه پاره بشه دقت زیادی لازمه خمیر را با کمک وردنه برگردونید آرد اصافه پاک بشه و همون سمت هم به همین روش باز بشه خمیر که مقداری باز شد دو باره تا بزنید.
سه تا بزنید دوباره ینی یه لا وسط بیاد لایه مقابل روی لایه قبلی. آرد اصافه پاک بشه داخل سینی بزارید روشو پلاستیک بکشید داخل یخچال حدود 20 دقیقه
سه بار باید این مراحل وردنه کشی و تا زدن انجام بشه و بیست دقیقه تو یخچال استراحت کنه

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی

 

بعد از آخرین مرحله خمیر را حدود سه تا چهار میل باز کنید به شکل مستطیل

 

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی

دور تا دور خمیر رو یه نوار نازک ببرید تا خمیر هوا بکشه
با چاقو و خط کش مثلث های باریک و یک اندازه در بیارید روی خمیر رو بپوشونید 10دقیقه تو یخچال قرار بدید

 

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی

 

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی

 

 

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی

 


همچنین بخوانید: طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خانگی


 

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی

 

فر رو روی درجه  220 داغ کنید. سپس یک عدد تخم مرغ رو خوب بزنید و با برس روی کروسان ها بکشید .داخل فر داغ قرار بدید حدود 5 دقبقه رو درجه  225باشه بعد درجه رو  200 کنید 15 دقیقه دیگه بمونه تا کاملا مغز پخت بشه و رنگ بگیره.

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی

 

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی

 

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی

 

طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی
طرز تهیه نان شیرینی کراسان فرانسوی