//طرز تهیه شیرینی بهشتی کرکی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی بهشتی کرکی مخصوص عید



طرز تهیه شیرینی بهشتی کرکی مخصوص عید



مواد لازم :

      • روغن صاف ۱۲۵ گرم ( دوم اینکه اگر میخواهید با روغن جامد درست کنید یه سری مراحل داره باید انجام بدید:روغن جامد رو روی بخار کتری آب کنید بعد بذارید سرد بشه وبذارید داخل یخچال به مدت 8 ساعت یا بیشتر بعد میتوانید استفاده کنید. حتماً از پودر قند یا شکر استفاده کنید چون روی بافت شیرینی خیلی تأثیر گذاره.)
      • آرد: 250 گرم = 2 پیمانه
      • پودر قند: 125 گرم = 1 پیمانه
      • پودر هل: 1 قاشق چای خوری
      • پودر کاکائو: 2 قاشق چای خوری

     

     

    طرز تهیه شیرینی بهشتی کرکی مخصوص عید
    طرز تهیه شیرینی بهشتی کرکی مخصوص عید

    طرز تهیه :

    ابتدا روغن صاف و پودر قند رو با همزن بزنید تا پوک بشه .سپس مخلوط پودر هل و آرد رو اضافه کنید .

    وقتی از روغن صاف استفاده کنید خمیرتون کمی حالت پودری داره پس نیاز هست که از چرخ گوشت استفاده بشه و دو سه بار خمیر از چرخ گوشت بگذره . ولی با روغن جامد و کره این حالت پیش نمی آد و فقط خمیر باید ۲۴ ساعت استراحت کنه تا آماده قالب زدن بشه .
    خمیر بدست اومده رو می تونید نصف کرده و به نصف اون پودر کاکائو بزنید .بعد خمیر رو روی کاغذ روغنی به ارتفاع یک سانت باز کرده و قالب می زنیم .
    شیرینی رو داخل سینی ( بدون کاغذ روغنی و چرب کردن ) قرار بدین .
    وقتی ته شیرینی کمی تغییر رنگ داد یعنی شیرینی پخته و آماده است

     

    طرز تهیه شیرینی بهشتی کرکی مخصوص عید
    طرز تهیه شیرینی بهشتی کرکی مخصوص عید

     


    همچنین بخوانید:  طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خانگی_انواع شیرینی/


  • نکته : می تونید این شیرینی رو مثل شیرینی برنجی گرد کرده و روش طرح بندازید .
    دمای فر 160 درجه سانتیگراد و مدت زمان 15 – 12 دقیقه می باشد .
    نکته : در مکروفر : دکمه کانوکشن – دما 180 درجه سانتیگراد و استفاده از سه پایه کوتاه لازم هست .
    نکته : می تونید روش سفیده تخم مرغ مالیده و تخم خرفه بپاشین .