//طرز تهیه شیرینی تارتلت نارگیلی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی تارتلت نارگیلی مخصوص عید



طرز تهیه شیرینی تارتلت نارگیلی مخصوص عید



تارتلت نارگیلی

 

طرز تهیه شیرینی تارتلت نارگیلی مخصوص عید
طرز تهیه شیرینی تارتلت نارگیلی مخصوص عید

 

مواد لازم:

    • آرد: 260 گرم
    • پودر قند: 40 گرم
    • شیر: 2 قاشق سوپخوری
    • روغن جامد: 110 گرم
    • زرده تخم مرغ: 1 عدد
    • نشاسه ذرت: 20 گرم
    • نمک: نوک چاقو
    • وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
    • عسل: 2 قاشق سوپخوری

 

مواد میانی:

    • شیر عسلی: 200 گرم یا نصف قوطی
    • پودر نارگیل: 1 پیمانه
    • وانیل: کمی
    • پودر پسته یا ترکیبی از بادام و پسته: مقداری برای تزیین 

 

 

طرز تهیه :

اول روغن و پودر قند رو خوب با همزن بزنید تا حجم بگیره و رنگش روشن بشه، حدودا 5 دقیقه هم بزنید. بعد شیر و وانیل و زرده و عسل را اضافه کرده و 1 دقیقه هم بزنید. آرد رو بهمراه نمک و نشاسه ذرت از قبل الک کنید و در 2 مرحله به مواد اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن هم بزنید.

 

 


همچنین بخوانید: طرز تهیه شیرینی نارگیلی


 

 

خمیر را با دست جمع کنید و داخل نایلون حدودا 3 ساعت در یخچال استراحت بدید بعد خمیر را روی نایلونی که کمی آرد پاشیدید با وردنه باز کنید و کاتر بزنید و داخل قالب مینی مافین یا قالبهای تک نفره آلومینیومی قرار بدید  اگر قالبتون آلومینیومی بود از خمیر گلوله هایی اندازه 9 گردو بردارید و با دست تو قالبا پهنش کنید و بکشید به طرف دیوارها تا خمیر خوب فرم قالب بگیره و چین های دیواره رو حتما چک کنید نازک نباشه که موقع جدا کردن بعد پخت نشکنه و بعد با انتهای وردنه خمیر رو درست در قالب مینی فرم بدید ته خمیر رو با چنگال چند تا سوراخ بزنید.

 

طرز تهیه شیرینی تارتلت نارگیلی مخصوص عید
طرز تهیه شیرینی تارتلت نارگیلی مخصوص عید

 

 

مواد میانی را با هم مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق چای خوری داخل تارتلت ها رو پر کنید و روش پودر پسته بپاشید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت  10 تا 13 دقیقه بپزید. وقتی خوب خنک شدن از قالب جدا کنید، میتونید با نوک چاقو به آرامی جداش کنید طوری که شیرینی آسیب نبینه.

 

 

طرز تهیه شیرینی تارتلت نارگیلی مخصوص عید
طرز تهیه شیرینی تارتلت نارگیلی مخصوص عید