//طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ همراه با نکات مهم/

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ همراه با نکات مهم/



طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ همراه با نکات مهم/

فسنجان یکی از خورشت های اصیل ایرانی است که با گردوی چرخکرده تهیه میشود. در خورشت فسنجان، مرغ (و گاهی گوشت قلقلی) با گردو و رب انار پخته می شود و طعمی عالی پیدا میکند. شما میتوانید با انتخاب مقدار شکر به دلخواه طعم این خورشت خوشمزه را با سلیقه خود تغییر دهید.

 

 

 طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ همراه با نکات مهم/
طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ همراه با نکات مهم/

مواد لازم:

  • گردوی آسیاب شده: 400 گرم
  • مرغ: چهار تکه سینه و ران
  • پیاز: 2 عدد
  • رب انار: 2 قاسق غذا خوری سر پر
  • نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین : به میزان لازم
  • شکر در صورت تمایل: به میزان لازم
  • زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه :

مرغ تکه شده را با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار میکنیم با مقدار کمی روغن سرخ میکنیم در حد طلایی شدن، پیاز را رنده ریز میکنیم با مقداری کمی روغن تفت میدیم تا رنگ پیاز کمی برگردد.
گردوی آسیاب شده رو با مقداری آب روی حرارت میزاریم در حدی که گردو شناور باشد پیاز تفت خورده را به گردو اضافه میکنیم روی حرارت گذاشته جوش که اومد حرارت را کم میکنیم تا گردو کاملا بپزه حدود 3 ساعت بعد مرغ سرخ شده را اضافه میکنیم، رب انار را با مقداری آب خورشت حل میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم نمک و دارچین را اضافه میکنیم دوباره اجازه می دیم تا مرغ پخته بشه و داخل خورشت جا بیفته حدود یک ساعت و نیم طول میکشه. سعی کنید اب خورشت را از اول میزان کنید تا مجبور نشوید اواسط پخت آب اضافه کنید

یک ربع قبل از سرو شعله را خاموش کنید زعفران را اضافه کنید در قابلمه را بگذارید تا روغن خورشت بالا بیاید.
یکی دیگه از راه های روغن انداختن فسنجان شوک وارد کردن با یخ است همون موقع که حرارت را خاموش کردید دو تکه کوچک یخ داخل خورشت بیاندازید درب قابلمه را بگذارید.در اثر شوکی که به گردو وارد میشد روغن را از خود جدا میکند .

نکته: نوع و جنس گردو هم در روغن انداختن خورشت تاثیر بسزایی دارد.

نکته: میتونید به دلخواه در آخر یک قاشق رب گوجه اضافه کنید.




 


طرز تهیه خورش شیش انداز گیلانی/
ادامه مطلب