//طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خانگی_انواع شیرینی/

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خانگی_انواع شیرینی/



طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خانگی_انواع شیرینی/



طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خانگی_انواع شیرینی/
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خانگی_انواع شیرینی/

مواد لازم:

  • روغن جامد يا كره: 250 گرم
  • پودر قند: 250 گرم
  • آرد: 400 گرم
  • پودر زنجبيل: 25 تا 50 گرم بستگی به ميزان تندی و ذائقه شما
  • آرد نخودچی: 100گرم
  • پودر بادام:100گرم
  • شير خشک قنادی: 2 قاشق سرپر
  • وانيل: 1/4 قاشق چای خوری

طرز تهيه:

ابتدا پودر قند و كره رو خوب میزنیم تا پوک و سفيد بشه سپس زنجبيل و وانيل و پودر بادام و شير خشک را اضافه كرده در آخر آرد الک شده را كم كم اضافه كرده خوب ورز مي دهيم و يک شب استراحت میدهیم، سپس خمير را به ضخامت نيم سانت باز كرده قالب زده در فر 175 درجه به مدت 13 تا 15 دقيقه مي پزيم تا زمانی كه زير شیرینی طلايي شود بعد كه خوب سرد شد به دلخواه پودر قند مخلوط با كمی زنجبيل را رويش الک كنيم.

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خانگی_انواع شیرینی/
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خانگی_انواع شیرینی/