طرز تهیه کیک آجیلی خامه ای_کیک آجیلی/
مواد لازم:
- تخم مرغ: 6 عدد
- آرد: 2 پیمانه
- آب سرد: 1/4 پیمانه
- شكر: 1 پیمانه
- روغن مايع: 1/4 پیمانه
- بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
- وانيل: 1/4 قاشق چای خوری
- عسل: 1 قاشق غذا خوری
- شکلات سفید: به مقدار لازم
- مغز پسته و گردو: به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا سفيده و زرده را از هم جدا ميكنيم تخم مرغها بايد سرد باشن آب سرد و عسل را با هم مخلوط میکنیم . حالا آرد و بكينگ پودر و وانيل و کمی نمک و مواد رو 2 بار الك ميكنيم. كف قالب رو كاغذ روغنى گذاشته و ديواره هاى قالب رو باچرب کنیم حالا فر رو ١٨٠ درجه روشن ميكنيم.
سفيده با دور تند همزن ميزنيم تا سفيد بشه و پف کنه سپس شکررو به سفيده ها اضافه كرده و حدود 5 دقيقه با دور تند همزن ميزنيم سپس دور همزن را كند كرده و زرده ها رو يكى يكى به سفيده ها اضافه ميكنيم و بعد از مخلوط شدن زرده ها مجددا دور همزن را زياد كرده و حدود 1 الى 2 دقيقه مواد رو ميزنيم.
حالا همزن رو كنار بگذاريد. تخم مرغها رو به ظرف مخلوط آب و عسل اضافه كرده حالا آرد و وانيل و بكينگ پودر و نمک رو آرام به مواد اضافه كرده و با ليسك به حالت دورانى آرام مخلوط ميكنيم حالا روغن را نيز به مواد اضافه كرده و خيلى آروم مواد رو يكدست کنید و در قالب ریخته در طبقه وسط فر قرار دهید حدود 40 الی 45 دقیقه بعد که پخت و سرد شد دو قسمت تقسیم میکنیم خامه میزنیم بعد با موز گردو پسته روشو پر میکنیم و طبقات بعدی به همین روش رو و دورش رو هم خامه کشی میکنیم و بعد برای دور کیک کمی کیک رو پودر میکنیم و با مغز گردو و پسته میچسبونیم دیواره کیک برای روش هم شکلات سفید رو به روش بن ماری آب میکنیم داخل قیف میریزیم و روی سنگ مرمر رفت و برگشت میریزیم بعد از 1 دقیقه دو سر رشته های شکلات سفید که روی سنگ ریختیم با چاقو میبریم و رشته های بلند شکلات داریم که روی کیک را تزئین میکنیم. یا میتونید شکلات رو کنار بخاری یا رادیات بذارید کمی نرم بشه بعد اونو رنده درشت کنید.نوش جان.