//طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی در خانه/

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی در خانه/



طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی در خانه/



مواد لازم:

  • ثعلب: 4 گرم
  • شکر: 300 گرم
  • گلاب: 4  قاشق غذا خوری
  • شیر پر چرب: 1 لیتر
  • محلول زعفران: 2 قاشق چای خوری
  • خامه پر چرب: به میزان لازم
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی در خانه/
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی در خانه/

طرزتهیه:

شکر و ثعلب را باهم مخلوط کنید. شیر را هم توی قابلمه ریخته و روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد حالا کم کم شکر را اضافه میکنیم و روی حرارت مدام هم میزنیم تا کمی قوام بیاد شکر و ثعلب رو کم کم اضافه کنید تا گلوله نشه طی 5 مرحله ب مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکم قوام بیاد.
بعد شیر را که قوام اومده از روی حرارت برداشته و توی یک ظرف فلزی میریزیم سپس از روی حرارت برداشته و گلاب و زعفران رو اضافه کنید روی ظرف رو نایلون بکشید تا رویه نبنده.

کمی که از حرارت افتاد ظرف حاوی بستنی رو تو یه کاسه پر از یخ بذارید و هم بزنید تا کامل سرد بشه . بعد ظرف بستنی رو بزارید تو فریزر. این مدت زمانی که بستنی باید تو فریزر باشه بستگی به دمای فریزرتون داره برای من بار اول تقریبا 45 دقیقه ای طول کشید تا اطراف بستنی شروع ب بستن کرد.

بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن میکنه که مرتب با قاشق از اطراف به وسط میاریمش و دوباره داخل فریزر میذاریم تا بستنی از اطراف ظرف شروع به بسته شدن بکنه و این دفعه هر نیم ساعت یک بار از فریزر در میاریم و بستنی گه اطراف ظرف بسته شده به مرکز ظرف میاریم . باید اینکار رو ادامه بدین تا کاملا مواد وسط ظرفتون هم سفت بشه و فرم بستنی بگیره.حدود 8 ساعت طول میکشد تا بستنی بگیرد.

اگه دوس دارین بستنی شما خامه یا پسته هم داشته باشه تو مرحله آخر اضافه میکنین البته اگه میخواین تیکه های خامه توش یخ نزنه حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنین وخامه را کمی با چنگال میزنین وتوی یک ن کیسه فریزر پخش کنین وداخل فریزر قرار بدین تا خودش رو بگیره.
خامه که خودش رو گرفت تیکه تیکه کنید و داخل بستنی میریزیم ومخلوطش میکنیم توی این مرحله که مخلوطش کردیم توی یه ظرف دربسته بریزین وبذارین تو فریزر.