//چای چورک_طرز تهیه نان چای قزوین/

چای چورک_طرز تهیه نان چای قزوین/



چای چورک_طرز تهیه نان چای قزوین/



مواد لازم:

  • کره: 160 گرم
  • آرد: 3 لیوان
  • پودر قند: 1 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ: 1 عدد
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر هل: 1 قاشق چای خوری
  • ماست کم چرب: 1 قاشق چای خوری
 چای چورک_طرز تهیه نان چای قزوین/
چای چورک_طرز تهیه نان چای قزوین/

 

طرز تهیه:

کره و پودر قند رو 10 دقیقه با همزن بزنید بعد زرده ها و وانیل و هل رو اضافه کنید و هم بزنید، بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط و یک دونه سفیده رو هم بهش اضافه کنید و مخلوط کنید، این مخلوط رو به مخلوط کره و زرده اضافه کنید.
حالا آرد رو که سه بار الک شده به مایه اضافه کنید همه رو یکجا نریزید شاید زیاد باشه ، یه خمیر نرم بدست میاد که بدست نمیچسبه زیاد هم نزنید چون به روغن میفته و شیرینیون خشک میشه اگر با دست هم میرنید با نوک انگشتاتون باشه سعی کنید فقط یه دور با همزن باشه با لیسک یا نوک انگشتاتون آرد رو بخورد خمیر بدید.
بعد خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی به قطر 1 سانت پهن و قالب بزنید روی شیرینی ها رو با چنگال خط بندازید و مخلوط یه قاشق ماست و یه زرده و کمی زعفران روش با برس بزنید و کنجد بپاشید در فر 160 درجه  15 دقیقه بپزید.نوش جان.