//طرز تهیه سوسیس خانگی

طرز تهیه سوسیس خانگی



طرز تهیه سوسیس خانگی



مواد لازم :
نان تست 2 تا 3 عدد
شیر: ۴ قاشق غذاخوری
سینه مرغ: 500گرم
تخم مرغ:1عددکامل و 1عددسفیده
خامه: 150گرم
نشاسته ذرت: نصف لیوان
نمک، فلفل: به مقدار لازم
فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر سیر و پودر تخم گشنیز و دارچین و زنجبیل به مقدار لازم

طرز تهیه :

گوشه های نون تست رو میگیریم بعد با شیر کاملا سرد خیس میکنم. سینه مرغ بدون استخوان و چربی رو با سفیده تخم مرغ وتخم مرغ کامل و نون تست خیس خورده رو با هم میکس میکنیم تا خمیر بشه. نشاسته ذرت که با کمی آب به صورت خمیر دراوردیم اضافه میکنیم خامه صبحانه رو اضافه میکنیم.
ادویه ، نمک ، فلفل قرمز و سیاه، آویشن پودر سیر رو بهش اضافه میکنیم .و همه رو با هم میکس میکنم
یه خمیر کاملا صاف به دست میاد.میریزم تو کیسه فریزر نوک کیسه رو سوراخ میکنیم سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد رو به صورت خط منظم روی سلفون بریزد. سلفون رو دورش بپیچید و دو سرشو محکم گره بزنید که آب توش نره.
بعد با نخ به قسمنهای مساوی تقسیم کنید .


آب را جوش بیارید بعد سوسیس ها را داخل آن قرار دهید.
شعله رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید .به مدت 15 تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا سوسیس ها بپزند.
و بعد آنها رو از آب خارج کنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون هارو جدا کنید.